Секрети домашніх тварин 2
  • HD 1080p
  • 2019
+125 169
Рік2019
КраїнаСША
РежисерКріс Рено
В роляхПеттон Освальт, Ерік Стоунстріт, Кевін Гарт, Лейк Белл, Дана Карві, Альберт Брукс, Ганнібал Бересс
Тривалість1 год 31 хв
Приховати

Секрети домашніх тварин 2

The Secret Life of Pets 2
Кумедні пригоди веселої компанії продовжуються в мультфільмі «Секрети домашніх тварин 2» онлайн. Друзі як і раніше живуть з улюбленими господарями, насолоджуючись комфортом і прекрасними умовами, проте на горизонті з'являється серйозна загроза. Крім смакоти, прогулянок, посиденьок та інших хобі, тварини ще зобов'язані відвідувати ветеринара. Для когось це цілком звичайна процедура, але тільки не для них.

Макс любив, коли Кеті поверталася з роботи. Звичайно, йому вистачало занять. Потрібно поговорити з Хлоєю, запитати, як справи у Сніжка і поцікавитися особистим життям Гіджет. Про інших теж не варто забувати. Заповітне слово гуляти діяло на нього чарівним чином. Він відчував себе щасливим, і збирався в одну мить. Так було і в цей день. Пес, як тільки господиня його покликала, вже сидів біля джверей і з нетерпінням підстрибував.

Вони вийшли на вулицю, де Макс помітив іншу собаку, явно засмучену. Вона пручалася і не хотіла йти до... лікаря. Жах охопив його серце, і лапи самі перестали рухатися. Але Кеті була невтомна. Протягнувши боягуза по коридору, вона сіла на стілець, чекаючи своєї черги. І ось тут бідолаха зрозумів, що потрапив у пастку. Ветеринар Френсіс всіх обманює. Насправді він ненавидить звірів, і намагається їм нашкодити.

Запрошуємо дивитися мультфільм «Секрети домашніх тварин 2» українською мовою онлайн кожного любителя цікавих сімейних мультфільмів. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}