Бджоляр
  • HD 1080p
  • 2024
+2 4
Рік2024
КраїнаВелика Британія, США
РежисерДевід Ейр
В роляхДжейсон Стейтем, Джош Гатчерсон, Мінні Драйвер, Джеремі Айронс, Філісія Рашад
Тривалість1 год 41 хв
Приховати

Бджоляр

The Beekeeper
Сюжет американського бойовика «Бджоляр онлайн» розповідає про чоловіка на імʼя Клей, який є слухняним громадянином, не влазить у неприємності та стежить за своїми бджолами. Чоловік проживає у сільській місцевості, адже йому не подобається перебувати у мегаполісі. Тут головний герой почувається добре, поки не відбувається одна жахлива подія.

Близький друг став жертвою, його жорстоко вбили з невідомих причин. Поліція взялася за розслідування, проте розшукати винуватця так і не вдалося. Головний герой зрозумів, що потрібно особисто дізнатися, що насправді сталося. Для цього потрібно згадати своє минуле, коли він перебував у злочинній організації та робив досить великі справи.

Один з доказів приводить до кримінального угруповання, останнім часом воно сильно розрослося і почало контролювати все місто. Клей усвідомив, що сам повинен зробити неможливе, проте заради товариша він готовий на це.

Фільм «Бджоляр» (2024) пропонуємо дивитись українською всім шанувальникам цікавих бойовиків та трилерів у поєднанні з екшн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}