Мій шпигун
  • FHD 1080p
  • 2020
+8 10
Рік2020
КраїнаСША
РежисерПітер Сігал
В роляхДейв Батіста, Chloe Coleman, Parisa Fitz-Henley, Крістен Шаал, Грег Брайк, Кен Жонг
Тривалість1 год 41 хв
Приховати

Мій шпигун

My Spy
Сімейно-комедійний фільм «Мій шпигун» з елементами бойовика знайомить нас з досвідченим оперативним агентом ЦРУ на ім'я Джей Джей. Він прекрасно знає, як потрібно здобувати інформацію. Однак начальство вирішує понизити його на посаді, відправивши стежити за будинком сімейства, члени якого можуть знати щось важливе для ЦРУ.

Через деякий час Джей Джей приступає до роботи. Він розставляє безліч прихованих камер, коли всі члени сім'ї покидають будинок. А далі головний герой починає прослуховувати і переглядати всі матеріали, які потрапляють до нього. Але маленькій дівчинці, яка живе в будинку, вдається виявити приховані камери. Використовуючи свою технічну кмітливість, вона визначає місцезнаходження агента-невдахи. Джей Джей розуміє, якщо на роботі дізнаються, що його викрила дитина, то він тут же буде звільнений. Але дівчинка готова зберігати мовчання, якщо він навчить її бути шпигуном. Джей Джей погоджується. Разом їм належить розкрити справу і добути чимало важливої ​​інформації.

Подобаються добрі комедійні сюжети про шпигунів? Тоді запрошуємо дивитися фільм «Мій шпигун» (2020) українською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}