Подорож хорошого пса
  • HD 1080p
  • 2019
+9 19
Рік2019
КраїнаКитай, Індія, Гонконг, США
РежисерГейл Манкусо
В роляхДжош Ґед, Деніс Квейд, Кетрін Прескотт, Марж Хелгенбергер, Betty Gilpin, Henry Lau
Тривалість1 год 49 хв
Приховати

Подорож хорошого пса

A Dog's Journey
Події фільму «Подорож хорошого пса», призначеного для перегляду в теплому сімейному колі, починають розвиватися в той момент, коли немолодий пес Бадді, який прожив вже не одне життя завдяки постійному переродженні в нові тіла, збирається відновити стосунки зі своїм першим господарем. Однак турботливий пес ще не знає, що перед цим йому доведеться виконати ще одну місію. І вона може виявитися однією з найважчих.

Коли Бадді починає вважати, що незабаром його ланцюжок перероджень перерветься, то він виявляє себе в тілі маленького цуценяти. Однак поблизу він не виявляє свого господаря. У цей момент Бадді розуміє, що йому потрібно зробити щось ще.

Через деякий час собака дізнається про те, що тепер їй доведеться жити в родині з проблемною дівчинкою. У неї дуже багато труднощів, з якими не можуть впоратися дорослі та однолітки. Лише тільки справжній і щирий друг зможе їй допомогти. І саме ця роль надана нашому псові Бадді.

Захоплюєтеся добрими сімейними сюжетами? Тоді фільм «Подорож хорошого пса» українською мовою онлайн може стати відмінним вибором для глядачів будь-якого віку. Бажаємо приємного перегляду.


{changeskin}