Патрік
  • HD 1080p
  • 2018
+17 27
Рік2018
КраїнаВелика Британія
РежисерМенді Флетчер
В роляхЕд Скрейн, Дженіфер Сoндерс, Емілія Джонс, Джемма Джонс, Шері Лунги, Emily Atack
Тривалість1 год 34 хв
Приховати

Патрік

Patrick
Головною героїнею британського комедійного фільму «Патрік» стає молода дівчина на ім'я Сара. Вже давно вона ніяк не може привести в порядок своє життя, хоча і докладає для цього чимало зусиль. Вся справа в тому, що останнім часом вона немов знаходиться на чорній смузі життя. Хоч Сара і чесно виконує свої обов'язки, кар'єра не тільки не просувається, але і тягне її назад. Батьки, бачачи це, ставляться до дочки з деякою зневагою, вважаючи, що вона докладає не надто багато сил для свого щастя. Та ще й особисте життя не приносить нічого, крім сумного досвіду і розчарувань.

Нові випробування в житті Сари виявляються в той момент, коли в її будинку з'являється пес по кличці Патрік. Розпещений мопс в мить робить життя дівчини практично нестерпним. Однак поступово між ними зароджується справжня дружба. Патрік стає вірним другом Сари. А вона усвідомлює, що тварина змогла принести в її життя те, чого їй так довго не вистачало.

Полюбляєте добрі сюжети про дружбу між людиною і собакою? Тоді не пропустіть британський комедійний фільм «Патрік» українською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду.


{changeskin}