Щасливий день смерті 2
  • HD 1080p
  • 2019
+70 84
Рік2019
КраїнаСША
РежисерКрістофер Лендон
В роляхДжессіка Рот, Ізраель Бруссар, Рубі Модін
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Щасливий день смерті 2

Happy Death Day 2U

«Щасливий день смерті 2 онлайн» - фільм жахів, в центрі подій якого є молода студентка Тріш. Два роки тому вона потрапила в петлю часу. Шалено відсвяткувавши свій власний День народження і прокинувшись наступного ранку, вона зрозуміла, що тепер цей день вона буде проживати знову і знову. Це було б не так жахливо, якби день не закінчувався смертю дівчини, яку вбивав кровожерний маніяк. Тріш напам'ять вивчила той момент, коли з'являвся вбивця, знала з якою метою він з'являється, і робила масу спроб, щоб змінити кінцівку, але нічого не виходило.

Одного разу Тріш все ж вдалося вибратися з тимчасової петлі. Прокинувшись вранці, вона усвідомила, що з кошмаром покінчено. З полегшенням студентка повернулася до свого повноцінного життя. Але виявилося, що випробування для дівчини не закінчилися. Настав черговий День народження, і Тріш виявила, що тепер разом з нею по тому ж колу будуть проходити випробування смертю її друзі. Їм належить помирати від рук вбивці кожен день. І змінити ситуацію тут - набагато важче, ніж коли ти сам є жертвою. Але Тріш повинна це зробити, щоб уберегти людей, які їй так дорогі.

Фільм «Щасливий день смерті 2» (2019) буде цікаво дивитись в українському перекладі всім любителям цікавих фільмів жахів, де присутні страхітливі епізоди та цікава розв'язка. Бажаємо приємного перегляду!



{changeskin}