Дім, який побудував Джек
  • HD 1080p
  • 2018
0 2
Рік2018
КраїнаДанія, Франція, Німеччина, Швеція
РежисерЛарс фон Трієр
В роляхМетт Діллон, Бруно Ганц, Ума Турман, Шиван Феллон, Софі Гробель, Райлі Кіо, Джеремі Девіс, Едвард Спелірс, Девід Бейлі, Ю Чжі Тхе
Тривалість2 год 32 хв
Приховати

Дім, який побудував Джек

The House That Jack Built / Будинок, який побудував Джек
«Дім, який побудував Джек онлайн» - фільм жахів, дія якого розгортається в 70-80-х роках минулого століття. Протягом 12-ти років в штаті Вашингтон незмінно знаходять тіла молодих дівчат. Здавалося б, серійний вбивця повинен мати свій власний почерк, за яким його змогли б рано чи пізно знайти поліцейські. Але вся справа в тому, що злочинець дуже хитрий. Зробивши цілу низку злочинів, він на кілька місяців «залягає на дно» і перетворюється на звичайного жителя, який ходить на роботу, оплачує комунальні рахунки, п'є каву в кафе і нічим не нагадує нещадного маніяка.

Але період затишшя проходить, і на вулицях знову починають знаходити вбитих дівчат. Серед жертв, які зустрілися злочинцеві, - найрізноманітніші особистості. Це і наївна простачка, і настирлива попутниця, та й інші абсолютно чарівні по своїй дурості жертви. Вбивство кожної з них маніяк перетворює на справжню виставу і як раніше залишається невловимим для поліцейських. Єдине, що вдається дізнатися слідчим, - ім'я вбивці: Джек. Але можна собі уявити, скільки в Америці живе чоловіків з таким ім'ям..! Невже злочинець так і залишиться на волі та не відповість за свої злочини по закону?

Фільм «Дім, який побудував Джек» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом всім цінителям жахів із кровожерливими маніяками. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}