Лігво диявола
  • HD 1080p
  • 2018
+5 5
Рік2018
КраїнаМексика
ЖанрЖахи
РежисерГільєрмо Амоедо
В роляхМарія Еволі, Ванесса Рестрепо, Карла Аделл, Габріела де ла Гарса, Флавіо Медіна, Фернандо Бесерріль, Наташа Кубріа, Арнольдо Пікассо, Ліз Дьєппа, Шира Барзілай
Тривалість1 год 33 хв
Приховати

Лігво диявола

El habitante / Притулок диявола
«Лігво диявола онлайн» - чилійсько-мексиканський фільм жахів, в центрі подій якого виявляються три рідні сестри з неблагополучної сім'ї. Все їхнє життя є однією суцільною боротьбою за виживання. І в якийсь момент фінансова ситуація стає настільки критичною, що дівчата вирішуються на злочин. В якості жертви вони вибирають продажного сенатора, проникнувши в будинок якого, можна збагатитися цінними речами. Розробивши план пограбування, героїні відправляються на місце здійснювати його на практиці.

Після проникнення в будинок дівчата знаходять господарів пов'язаними. По всій видимості, хтось побував тут раніше. А в підвалі вони виявляють молоду дівчину - дочку сенатора Тамару, прикуту ланцюгами до ліжка. Тамара просить сестер звільнити її і ті, будучи жалісливими людьми, роблять це. Виявляється, дочка сенатора давно одержима дияволом і володіє надлюдською силою. Грабіжники і не підозрюють, в яку пастку вони потрапили.

Фільм «Лігво диявола» (2018) рекомендуємо дивитися із українським перекладом любителям цікавої містики. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}