Мері Поппінс повертається
  • HD 1080p
  • 2018
+33 45
Рік2018
КраїнаСША
РежисерРоб Маршалл
В роляхЕмілі Блант, Лін-Мануель Міранда, Бен Вішоу, Емілі Мортімер, Піксі Дейвіс, Натаніель Салех, Джоел Доусон, Джулі Волтерс, Меріл Стріп, Колін Ферт
Тривалість2 год
Приховати

Мері Поппінс повертається

Mary Poppins Returns
«Мері Поппінс повертається онлайн» - призначений для сімейного перегляду фільм про відому казкову няню Мері Поппінс. Колись ця витончена елегантна леді вихором увірвалася в тихе і розмірене життя сімейства Бенкс. Незважаючи на досить своєрідні методи виховання, педагогічні таланти Мері складно було переоцінити. Її полюбили не тільки діти Бенкс Джейн і Майкл, але і всі мешканці Вишневої вулиці. Але потім Мері покинула гостинний будинок, залишившись в пам'яті дітей в якості доброї чарівниці, яка подарувала їм разом із суворим вихованням справжню казку.

З тих пір минуло двадцять років. Майкл і Джейн давно обзавелися власними сім'ями, але разом з дорослим життям на них звалилося безліч дорослих проблем. У Джейн великі проблеми з народженням власних дітей. У Майкла же вже троє хлопців, але він страждає від передчасної втрати дружини, кредиторів і фінансових боргів. І здається, що цей кошмар не закінчиться ніколи. Коли ситуація стає критичною, в будинку знову з'являється Мері Поппінс. Няня Джейн і Майкла як і раніше молода та красива. Разом зі своїм приятелем Джеком і кузиною Топсі вона поспішає на допомогу своїм колишнім вихованцям.


{changeskin}