Родина за хвилину
  • HD 1080p
  • 2018
+152 184
Рік2018
КраїнаСША
РежисерШон Андерс
В роляхМарк Волберг, Роуз Бірн, Ізабелла Монер, Густаво Куірос мол., Джуліанна Гаміз, Октавія Спенсер, Тіг Нотаро, Том Сегура, Еллін Рейчел, Брітт Рентшлер
Тривалість2 год
Приховати

Родина за хвилину

Як не старалися головні герої, їм не вдалося завести дітей. Шлюб тріщить по швах. Врятувати сімейне судно, яке тоне на очах, можна лише одним способом - взяти чужу дитину в сім'ю, щоб вважати себе повноцінною родиною, щасливою і успішною.
Держава не залишить молодих батьків. За усиновлення покладена хороша соціальна виплата. Причому, не один раз, а щомісяця, але коли герої дізналися суму виплат, вирішують що можуть собі дозволити взяти на виховання одразу трьох дітей. А що? Гуляти, так гуляти, створювати сім'ю так відразу багатодітну. Ось так в їх осередок суспільства потрапили відразу три дитини, кожен зі своїм характером і повністю позбавлені найменшого виховання.

Герої і подумати не могли, що їм буде так тяжко займатися вихованням цих малюків. Як вони не старалися, а дітлахи, ні в яку не хотіли їм підкорятися. Витрати дитячого будинку дали про себе знати. Тепер молодим батькам потрібно все зважити і зрозуміти, як бути далі? Вони у відповіді за тих, кого всиновили. Це ж не вихованці, щоб повернути їх назад в притулок, це діти.


{changeskin}