Смертельний лабіринт
  • HD 1080p
  • 2019
+26 36
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрТрилер
РежисерАдам Робітел
В роляхТайлер Лабін, Дебора Енн Уолл, Тейлор Расселл, Нік Додані, Логан Міллер
Тривалість1 год 39 хв
Приховати

Смертельний лабіринт

Escape Room
Герої трилера «Смертельний лабіринт онлайн» - шестеро необізнаних один з одним молодих людей, в один і той же день знаходять на порозі своїх будинків чорні коробки. У них знаходиться послання від таємної організації, яка запрошує їх взяти участь в проходженні квесту. За перемогу в цьому змаганні обіцяють приз в мільйон доларів. За такий куш варто поборотися! Тим більше, що одержувачі послання вже не раз практикували подібні розваги. Так чому ж не спробувати пройти щось новеньке? Тим більше, що і ризикувати нічим не доведеться.

Але так учасники квесту думали доти, поки їм не довелося безпосередньо зіткнутися із завданнями. Після того, як вони опинилися на місці, вихід з будівлі був миттєво заблокований, а температура повітря з кожною хвилиною збільшується. Учасники квесту кидаються на пошуки кодів і підказок, які допомогли б їм визначити наступний крок. Вони знаходять вихід з пастки, але одразу потрапляють в інший вимір з новими пастками, а неправильно обране рішення призводить до загибелі одного з гравців. І тільки після цього молоді люди розуміють, що стали заручниками смертельно небезпечної гри.

Фільм «Смертельний лабіринт / Клаустрофоби» (2019) рекомендуємо дивитись в українському перекладі. Трилер стане гарним подарунком шанувальникам жанру. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}