Робін Гуд: Початок
  • HD 1080p
  • 2018
+14 24
Рік2018
КраїнаСША
РежисерОтто Баферст
В роляхТарон Еджертон, Джеймi Фокс, Ів Х'юсон, Джеймі Дорнан, Бен Мендельсон, Тім Мінчін, Пол Андерсон, Лара Россі, Скот Грінен, Корнеліус Бут
Тривалість1 год 56 хв
Приховати

Робін Гуд: Початок

Robin Hood
Робін з Локслі повертається в Англію, але не один. Разом з ним повернувся і його командир-мавр. Разом вони пройшли великий шлях і стали ветеранами Хрестових походів. Весь той час, поки вони воювали, герої тільки про те й думали, що по поверненню додому побачать зовсім іншу картину. Батьківщину, яка процвітає, людей, які не голодують, а що в результаті? А в підсумку процвітає корупція, і люди бідують. Ось що їм довелося дізнатися. Після таких новин герої починають свою гру. Вони стають тими, хто запускає хвилі масової революції. Правда, не своїми руками, а за допомогою терору, який влаштував невідомий всім загадковий злочинець.

Злочинцем його обізвала влада. Адже він краде у багатих і роздає все тим, хто загруз у злиднях і в боргах, завдяки корумпованому уряду і багатіям. Вони не соромлячись намагаються живцем здерти шкуру з місцевого населення, і це лякає всіх і хвилює. А поява цього розбійника навпаки, призводить всіх в захват. Адже він безоплатно всім допомагає. А хто ж цей герой? Чому він приховує своє ім'я, невже боїться розправи або просто не хоче легкої слави? Пригоди починаються і результат їх як завжди непередбачуваний.


{changeskin}