Полярний
  • HD 1080p
  • 2019
+4 6
Рік2019
КраїнаСША, Німеччина
РежисерЙонас Акерлунд
В роляхМадс Міккельсен, Ванесса Енн Хадженс, Кетрін Уінник, Рубі О. Фі, Джонні Ноксвілл, Метт Лукас, Сіма Фішер, Роберт Мейллет, Фей Рен, Інга Кадранел
Тривалість1 год 55 хв
Приховати

Полярний

Polar
Герой захоплюючого кримінального бойовика «Полярний онлайн» Дункан Візлі усвідомлено вступив колись на слизьку кримінальну доріжку. Хлопець, який став одним з найнебезпечніших найманих вбивць в світі, не пошкодував про це. Він ставився до своєї роботи цілком звично і буденно та не вважав, що вона гірша за іншу працю. Тим більше, що кожне замовлення йому приносило хороші гонорари. Він жив на ці гроші і навіть зумів зібрати пристойний капітал, перш ніж залишив свою небезпечну злочинну професію і повернувся до мирного існування.

Але, незважаючи на мирне життя, минуле обов'язково рано чи пізно повинно було нагадати Дункану про себе. І це відбувається. Один з колишніх клієнтів кілера, з яким вони розлучилися не дуже добре, має на нього образу і вирішив помститися. Незабаром тихому існуванню Дункана приходить кінець. На нього починає полювати ціла банда молодих і жорстоких кілерів, які не збираються заспокоюватися доти, поки Візлі не відправиться в інший світ. Щоб врятувати себе, Дункану доводиться згадати всі знання і навички, отримані колись при виконанні замовних убивств.


{changeskin}