Оксамитова бензопила
  • HD 1080p
  • 2019
+1 1
Рік2019
КраїнаСША
РежисерДен Гілрой
В роляхДжейк Джилленгол, Джон Малкович, Біллі Магнуссен, Тоні Коллетт, Наталія Дайер, Рене Руссо, Давид Діггс, Том Старрідж, Зейв Ештон, Пітер Гадіот
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Оксамитова бензопила

Polar
«Оксамитова бензопила онлайн» - кримінальний комедійний фільм жахів, автори якого спробували відкрити світ справжнього мистецтва, який багатьом здається вершиною людської культури. Тільки мало хто замислюється про те, що насправді в цьому світі існують як справжні майстри, які створюють безсмертні твори, так і звичайні пройдисвіти, для яких чергове полотно майстра - ніщо інше, як дорогий товар, вдало продавши який можна казково розбагатіти. Тим більше, що у багатьох людей модно мати в будинку в наявності картини класиків живопису, і заради їх покупки вони готові заплатити будь-які гроші.

У центрі подій виявляється директор арт-галереї Морт Вандерволт, в руки якого потрапляє колекція картин одного літнього художника, який помер зовсім недавно. Оцінивши полотна, Морт і його асистентка Родора Хейз розуміють, що сам автор не уявляв цінності своїх творів. А значить, полотна повинні принести їм хороший прибуток. Але почавши продаж картин Морт і Родора навіть не здогадувалися про те, що в кожну з них художник заклав якийсь таємний сенс. І тепер надприродна сила, прихована в полотнах, починає свою помсту людям за їх жадібність на шляху до великого мистецтва.


{changeskin}