Віскі Кавалер / Віскі Кавальє
  • 1 сезон
  • 11 серій з 13
+2 2
Рік2019
КраїнаСША
РежисерПітер Атенсіо
В роляхСкотт Фоулі, Лорен Коен, Ана Ортіз, Тайлер Джеймс Вільямс, Вір Дас, Ділан Волш, Джош Хопкінс, Девід Фінн, Джеймс МакДеніел, Вероніка Бєллова
Тривалість44 хв
Приховати

Віскі Кавалер / Віскі Кавальє

Whiskey Cavalier
Сюжет американського комедійно-драматичного серіалу-трилера «Віскі Кавалер онлайн» розгортається навколо харизматичного і впевненого в собі чоловіка на ім'я Вілл Чейз, який вже протягом багатьох років працює у ФБР. Він справжній професіонал своєї справи, якого в бюро всі знають під кодовим ім'ям Віскі Кавалер.

Герой живе життям сповненим пригод і дивних подій. Однак є одна проблема - він дуже сентиментальний, як для крутого агента ФБР. Чейз так сильно піддається своїм почуттям, що він навіть може розплакатися через дівчину, яка його кинула. І ось одного разу в напарники до Віскі Кавалера призначають прагматичну і безкомпромісну оперативницю ЦРУ на ім'я Франческа Троубріда. На відміну від нашого героя, вона ніколи не вдається до сентиментів і вже точно не пускає соплі через любов. І ось тепер їм доведеться працювати разом. Франческа і Уїлл організовують команду шпигунів, яка періодично рятує світ. При цьому і доводиться шукати баланс між професійними відносинами, дружбою і фліртом.

Серіал «Віскі Кавалер / Віскі Кавальє» (2019) рекомендуємо дивитись в українському перекладі кожному цінителю неординарних комедійних бойовиків. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}