Море спокуси
  • HD 1080p
  • 2019
-1 3
Рік2019
КраїнаСША
РежисерСтівен Найт
В роляхМеттью МакКонахі, Енн Гетевей, Дайан Лейн, Джейсон Кларк, Джимон Хунсу, Джеремі Стронг, Шарлотта Батлер, Девід Батлер, Рафаель Сайег, Майкл Річард
Тривалість1 год 47 хв
Приховати

Море спокуси

Serenity
«Море спокуси онлайн» - захоплюючий трилер, дія якого розгортається на Карибських островах, де живе капітан рибацького судна. Періодично він виходить в море щоб ловити рибу, заробляючи таким чином собі на прожиток. У нього немає ні рідних, ні близьких. Свою кохану рибалка упустив в той момент, коли красуня віддала перевагу багатому чоловіку, вийшла за нього заміж і переселилася на віллу в Маямі. Герой прийняв це як належне. Адже мало знайдеться жінок, здатних довгий час чекати чоловіка з плавання і бути йому вірною дружиною.

Але колишня кохана капітана, ставши дружиною багатія, одразу ж потрапила в золоту клітку. Вона живе в нестерпних умовах, постійно терпить побої і змушена виконувати всі накази свого домашнього тирана. У якийсь момент їй вдається втекти з дому. Але куди тепер подітися бідній жінці? Є тільки одна надія - на колишнього залицяльника, який погодився надати їй в якості притулку своє рибальське судно. Але ревнивий чоловік теж не збирається випускати дружину і кидається на її пошуки. Між чоловіками розгортається небезпечна боротьба, яка швидко перетворилася у гру на виживання. І кожному доведеться сильно постаратися, щоб залишитися в живих.

Фільм «Море спокуси» рекомендуємо дивитись в українському перекладі всім любителям драматичних трилерів. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}