Прокляття Анабель 3
  • HD 720p
  • 2019
+4 8
Рік2019
КраїнаСША
РежисерҐері Дауберман
В роляхВіра Фарміґа, Патрік Вілсон, Маккенна Ґрейс, Медісон Айземан, Katie Sarife, Майкл Чіміно
Тривалість1 год 46 хв
Приховати

Прокляття Анабель 3

Annabelle Comes Home
Лоррейн і Ед Уоррен, головні герої фільму жахів «Анабель 3», не з чуток знають про те, що чудовиська дійсно існують. Вони не раз зустрічалися з жахливими надприродними монстрами, які погубили життя невинних людей. І тому вони вирішили присвятити своє життя допомозі тим, кому потрібно позбутися від містичних істот.

Цього разу головні герої сповнені рішучості взяти під контроль Анабель, яка продовжує сіяти хаос і руйнування. Для цього вони надійно закривають ляльку, одержиму древнім демоном. Однак, незважаючи на захист, нічого не виходить, а сила ляльки стає щоразу могутнішою та страшнішою. Незабаром мешканців будинку чекає ніч, яка точно буде наповнена жахливими подіями. Анабель збере всю свою силу і пробудить злих духів. Головним героям належить врятувати не тільки самих себе, але і свою десятирічну дочку.

Захоплюєтеся містичними фільмами жахів? Тоді хоррор «Прокляття Анабель 3», який продовжує закладені в попередніх частинах традиції, зможе принести чимало позитивних вражень. Бажаємо захоплюючого перегляду.


{changeskin}