Таллі
  • HD 1080p
  • 2017
0 4
Рік2017
КраїнаСША
РежисерДжейсон Райтман
В роляхШарліз Терон, Маккензі Девіс, Рон Лівінгстон, Марк Дюпліс, Ілейн Тан, Ешер Майлз Фалліка, Лія Франкленд, Гаміла Райт, Таттіона Джонс, Стормі Ент
Тривалість1 год 35 хв
Приховати

Таллі

Tully
Занадто багато дівчат, не дивлячись на стрімку феміністичну хвилю, мріють лише про те, щоб вдало вийти заміж і завести діточок. Ось тільки підтримання сімейного вогнища і праця домогосподарки - це точно така ж важка робота, як і будь-яка інша, тому всім представницям жіночої статі буде цікаво дивитися фільм «Таллі» онлайн.

Марла зовсім недавно народила свою третю дитину і після цього вона впала в справжнісіньку депресію. Щодня молода жінка змушена доглядати за дітьми, готувати, прибирати, прати, прасувати і годувати їх, що забирає у неї час на себе і коханого чоловіка. Тому щоб не зламатися остаточно, Марла приймає допомогу старшого брата і наймає нічну няню на ім'я Таллі, сподіваючись, що та допоможе їй хоч трохи відпочити від важкої домашньої роботи. Ось тільки Таллі - це дівчина з примхами, і якщо Марла хоче зняти зі своїх плечей хоча б частину тягаря, то їй доведеться звикнути до всіх дивацтв нової няні. Адже впустити в свій будинок чужу людину - це завжди ризик, але якщо спробувати знайти з нею спільну мову, тоді можна отримати шанс відчути себе ще хоча б раз щасливою і швидко налагодити своє особисте життя, не турбуючись при цьому за здоров'я, самопочуття і апетит своїх дітей.


{changeskin}