Кінь БоДжек
  • HD 720p
  • 2014
+1 1
Рік2014
КраїнаСША
ЖанрКомедія
РежисерЕмі Вінфрі, ДЖ.К. Гонзалез, Джоель Мосер
В роляхВілл Арнетт, Емі Седаріс, Елісон Брі, Аарон Пол, Пол Ф. Томпкінс, Адам Коновер, Кіт Олберманн, Рафаель Боб-Ваксберг, Крістен Шааль, Петтон Освальт
Тривалість25 хв
Приховати

Кінь БоДжек

BoJack Horseman
Мультсеріал «Кінь БоДжек» онлайн розповідає про те, як занадто важко всім колишнім знаменитостям пристосуватися до того, що вони давно вже нікому не потрібні.

Його променисті роки слави вже давно пройшли, а до умов звичайного сірого життя кінь БоДжек так і не звик. Тому він часто заливає свою вимушену самотність відрами віскі і навіть вирішує написати мемуари, щоб закрити ту величезну діру у власному бюджеті, яка утворилася за довгі роки запою і неробства. А ще кінь одного разу вирішить впустити в свій будинок незнайому йому людину, щоб не відчувати себе таким самотнім і нещасним в оточенні чотирьох стін. І хоча цей вчинок був занадто ризикованим, адже незнайомець цілком міг опинитися маніакальним психом або будь-яким іншим злочинцем, БоДжек все ж знайшов справжнього друга завдяки своєму раптовому пориву. Тепер одна з численних проблем колишньої знаменитості залишилася в далекому минулому, так і з нападами алкоголізму новий друг допомагає справлятися, так що користь від людини в будинку явно є. І тепер БоДжеку потрібно всього лише перемогти свою депресію і все-таки написати книгу мемуарів.

Запрошуємо дивитися мультсеріал «Кінь БоДжек» (2014) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!
-1 сезон --1 серія ---Kinomania:https://vio.to/video/t/u5p70rzj9u0wlh46m1ofnc36/832495/ --2 серія ---Kinomania:https://vio.to/video/t/u5p70rzj9u0wlh46m1ofnc36/832722/ --3 серія ---Kinomania:https://uploadvideo.info/embed/203104/ --4 серія ---Kinomania:https://uploadvideo.info/embed/203105/


{changeskin}