Нікчемний я 3
  • HD 1080p
  • 2017
+11 17
Рік2017
КраїнаСША
РежисерКайл Балда, Пьєр Соффін, Ерік Ґуільон
В роляхСтів Карелл, Крістен Віґ, Трей Паркер, Рассел Бренд, Міранда Косґров, Дена Ґаєр, Джулі Ендрюс, Стів Куґан, Дженні Слейт, Пьєр Соффін
Тривалість1 год 29 хв
Приховати

Нікчемний я 3

Despicable Me 3
Грю давно вже не займається гидкими і підлими злочинними справами. Він залишив всі спроби захопити світ, тому зараз трохи потребує грошей і хоч якогось заробітку. Маленькі доньки Грю намагаються допомогти своєму таткові, і продають на галявині перед будинком свої найулюбленіші іграшки. Але допомога для Грю і всього його сімейства вже в дорозі. Адже його рідний брат-близнюк на ім'я Дрю просто казково багатий і неймовірно винахідливий на всякі там лиходійства.

І саме зараз він дуже потребує того напарника, якому можна було б довірити навіть своє життя. Але навіщо шукати серед чужих людей, якщо є Грю? Але чи стане Грю тим самим напарником, на якого так сподівається його братик Дрю? І чи зможе він встояти перед величезною спокусою слави і безмежним багатством, адже зараз він не має ні гроша за душею. Зате у нього є улюблені дочки, вірна дружина і ті відчайдушні та сміливі посіпаки, які готові піти заради свого господаря буквально на будь-який подвиг.

Запрошуємо дивитися мультфільм «Нікчемний Я 3» (2017) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Це відмінне продовження попередніх частин «Нікчемний Я» та «Нікчемний Я 2». Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}