Шалена місія в Маямі
  • HD 1080p
  • 2018
+7 9
Рік2018
КраїнаФранція
ЖанрКомедія
РежисерРашид Бушареб
В роляхОмар Сі, Луіс Гусман, Джастін Сміт, Франк Гастамбід, Ерік Ебоні
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Шалена місія в Маямі

Le Flic de Belleville / Жарти в сторону: Місія в Майамі
Фільм «Шалена місія в Маямі онлайн» розповідає історію, яка розпочалася з дуже трагічного випадку - був убитий друг дитинства і наш герой Себастьян Бушар, більш відомий в близьких колах як «Бааб», прийняв рішення помститися за його загибель, розшукавши злочинців та знищити їх фізично. Друг дитинства «Бааб» Роланд працював офіцером зв'язку в Генеральному консульстві Франції в Маямі, і за службовим обов'язком поїхав в Париж для розслідування справи про незаконний обіг наркотиків. Так сталося, що Роланд був убитий прямо на очах у Себастьяна, внаслідок чого і почалася історія розслідування не тільки по наркотикам, але і в зв'язку з убивством офіцера.

Себастьян служить в поліції в Бельвіль і ніколи до цього моменту не залишав місце служби та місця проживання. Більш того, незважаючи на бажання своєї подруги виїхати з міста і жити десь подалі від матері Себастьяна, він не виявляв бажання змінити місце роботи і місця проживання. Але випадок з Роландом розставив всі крапки над «і». «Бааб» займає пост свого друга і тепер в якості офіцера зв'язку в Генеральному консульстві Франції в Маямі, відправляється до Флориди для розслідування злочину. Напарником його став втомлений від служби, надзвичайно запальний, але законослухняний місцевий поліцейський кубинського походження - Рікардо Гарсія.

Двом, абсолютно різним людям доведеться працювати разом заради досягнення спільної мети, незважаючи на те, що занадто багато їх розділяє. Але цілком можливо, що в фіналі слідчих заходів вони зможуть не тільки знайти спільну мову, а й навіть подружитися...

Фільм «Фільм Жарти в сторону: Місія в Майамі» рекомендуємо дивитись в українському перекладі на нашому сайті. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}