Перша людина
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДем'єн Шазелл
В роляхРаян Гослінг, Клер Фой, Джейсон Кларк, Кайл Чандлер, Корі Столл, Патрік Ф'юджит, Крістофер Ебботт, Кіаран Хайндс, Олівія Гемілтон, Пабло Шрайбер
Тривалість2 год 21 хв
Приховати

Перша людина

First Man
Герой біографічної драми «Перша людина онлайн» - один з декількох людей на планеті, який з упевненістю може стверджувати, що побував на Місяці. Будучи дитиною, Ніл Армстронг ніколи не мріяв про те, щоб полетіти в космос. Він був сином інженера, якому доводилося, виконуючи доручення американського уряду, часто переїжджати з місця на місце разом з сім'єю. Будучи представником небагатої сім'ї, Ніл завжди мріяв про стабільне життя і бачив, як непросто заробляються гроші. Після того, як юнак став студентом престижного університету авіаційної промисловості, він нарешті відчув себе потрібним і зрозумів, що може стати корисним рідній країні.

Після того, як Армстронг був обраний в якості астронавта, який мав першим ступити на поверхню Місяця, почалися тривалі і виснажливі тренування. Сім'я з розумінням поставилася до цієї небезпечної, але почесної місії. Адже синові треба було зробити відкриття світового маштабу і зробити справжній переворот в космічній галузі. Фільм розповідає про непростий шлях Армстронга, про формування характеру молодої людини, яку пізніше заслужено назвуть «Крижаним капітаном» за його твердість, витримку і незламну силу волі.

Фыльм «Перша людина / Людина на Місяці» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом всім любителям історичних фільмів про космос. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}