1+1: Нова історія
  • HD 1080p
  • 2019
+56 64
Рік2019
КраїнаСША
РежисерНіл Бергер
В роляхКевін Харт, Брайан Кренстон, Ніколь Кідман, Ейджа Наомі Кінг, Джаха Діалло Вінстон, Женев'єва Енджелсон, Голшіфте Фарахані, Тейт Донован, Джуліанна Маргуліс, Сюзанн Савой
Тривалість2 год 6 хв
Приховати

1+1: Нова історія

The Upside
Фільм «1+1: Нова історія / Голлівудська історія онлайн» - комедійна драма, головний герой якої - мільярдер Філіп Лукас. Ця людина з повною впевненістю може сказати про те, що його життя вдалося. Багач живе на широку ногу, витрачає на свої примхи купу грошей і навіть не замислюється про те, що доля може повернутися до нього зовсім іншою стороною. Але так трапляється, що мільярдер прикутий до інвалідного крісла. Грошей у нього достатньо, щоб найняти цілий штат слуг, але найбільше йому потрібен особистий помічник, який перебуватиме з ним з ранку до вечора.

Всі кандидатури запропоновані Лукасу асистенткою він відкидає. Але несподівано в його житті з'являється молодий темношкірий хлопець на ім'я Делл. Делл не розраховував отримати роботу. Він просто зайшов в будинок багатія, щоб зібрати підписи для отримання допомоги по безробіттю і несподівано знайшов свого роботодавця. Лукас задоволений тим, що нарешті до нього ставляться, як до повноцінної людини, і абсолютно не шкодують через його інвалідність. Делл супроводжує Філіпа та нарешті вирушає з ним у подорож, яка повністю змінює життя обох чоловіків.


{changeskin}