Чорна течія
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаФранція, Бельгія
РежисерЕрік Зонка
В роляхВенсан Кассель, Ромен Дюрі, Сандрін Кіберлен, Елоді Буше, Шарль Берлінг, Афсіа Ерзі, Жером Пулі, Фелікс Бек, Лорена Тельє, Стефан Войтовіч
Тривалість1 год 53 хв
Приховати

Чорна течія

Fleuve noir / Чорна полоса
Герой трилера «Чорна течія онлайн» Франсуа Вісконті - досвідчений поліцейський, якому не раз доводилося стикатися зі складними розслідуваннями. На цей раз справа здається цілком пересічною: пропав підліток Дені Арно. Ведуться його пошуки, керівництво якими доручається комісару. Виконуючи свої звичні обов'язки, Франсуа помічає, що Дені дуже схожий на його власного сина, з яким у Франсуа відносини останнім часом складаються не найкращим чином. Син теж знаходиться в підлітковому віці, і знайти з ним спільну мову непросто. Але як би відчував себе Вісконті, якби його дитина виявилася на місці Дені?

Тим часом, розслідування справи про зникнення хлопця не приносить особливих результатів. Франсуа спілкується з матір'ю Дені, його батьком, шкільним учителем Яном Беллелем. Всі ці люди здаються йому підозрілими. Мати Арно занадто сексуальна, батько - похмурий і недовірливий, а вчитель і зовсім повідомляє комісару, що хлопець був пов'язаний з продажем наркотиків. Можливо, в цьому криється і причина його зникнення. Ян Беллель пропонує Вісконті допомогу в пошуках Дені, що теж здається Франсуа надзвичайно підозрілим.

Фільм «Чорна течія» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом. Бажаємо приємного прегляду!


{changeskin}