Проста послуга
  • HD 1080p
  • 2018
+10 16
Рік2018
КраїнаСША
РежисерПол Фіг
В роляхАнна Кендрік, Блейк Лайвлі, Генрі Голдінг, Ендрю Реннеллс, Ян Хо, Джошуа Сатін, Гленда Браганза, Келлі МакКормак, Апарна Нанчерла, Джиай Мавджі
Тривалість1 год 56 хв
Приховати

Проста послуга

A Simple Favor
Фільм «Проста послуга онлайн» знятий за однойменним романом Дарсі Белла. Бувають випадки, коли одна невелика або непоказна послуга здатна кардинально змінити життя людини. Головна героїня Стефані - проста дівчина середнього віку, яка є мамою і успішно веде власний блог. Не так давно Стефані познайомилася з чарівною Емілі. Досить швидко дівчата стали кращими подругами, незважаючи на те, що Стефані дуже мало знала про життя своєї нової подруги. Одним днем Емілі просить у Стефані про невелику і досить просту, на перший погляд, послугу. Після цього, Емілі зникає, нікому про це не повідомляючи. Стефані робить все можливе для того, щоб відшукати свою подругу. У пошуках їй допомагає Шон - чоловік Емілі. Це зникнення покрито безліччю загадок, відкриттів і непередбачуваних поворотів. Навіть коли настане хеппі енд, життя головних героїв вже не буде таким, як раніше.

Запрошуємо всіх любителів цікавих комедій з елементами трилера дивитися фільм «Проста послуга» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}