Кладовище домашніх тварин
  • Анонс
  • 2019
+4 4
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерДенніс Відмайер, Кевін Колш
В роляхДжейсон Кларк, Джон Літгоу, Емі Саймец, Наомі Френетт
Тривалість1 год 41 хв
Приховати

Кладовище домашніх тварин

Pet Sematary
Фільм «Кладовище домашніх тварин» - справжній шедевр для любителів моторошних трилерів, знятий за романом неперевершеного майстра жанру Стівена Кінга.

У центрі подій - родина Крід, яка переїжджає на нове місце проживання. Тепер їх будинок знаходиться зовсім поруч зі швидкісним шосе і глухим лісом, який, ймовірно, приховує в собі безліч таємниць. Одна з них проявляється у всій своїй похмурій красі, коли на дорозі автомобіль збиває домашнього улюбленця - кота. Намагаючись приховати це від усіх, щоб не було сліз і переживань, Луїс - батько сімейства - забирається в лісову гущавину і там ховає бідну тварину. Коли ж він повернувся в будинок, то був вражений до глибини серця - похований ним кіт знову живий і почувається чудово. А вся справа в тому, що Луїс закопав його в місці, де колись було старе індіанське кладовище і там, мабуть, не все чисто. Вусякому разі, білим туди вхід заборонений, інакше - буде біда!

Рекомендуємо дивитися фільм «Кладовище домашніх тварин» (2019) в українському перекладі всім шанувальникам оригінальної версії фільму. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}