Продюсер
  • Анонс
  • 2019
+10 14
Рік2019
КраїнаУкраїна
ЖанрАнонс
РежисерСергій Вейн
В роляхОлексій Дурнєв, Даша Астаф'єва, Анна Андрес, Андре Тан, Санта Дімопулос, Павло Зібров, Нікіта Добрин
Тривалість1 год 35 хв
Приховати

Продюсер

Головним героєм стає молода людина, талановитий чоловік, який займався зйомками власного якісного кіно. Зовсім недавно він взявся за новий проект, який повинен був принести йому хорошу суму грошей. Йому вдалося знайти чудовий сценарій, за допомогою якого у нього вийде завоювати ще більше глядацької поваги і любові. Складалося враження, що все йде за планом.

Чоловік вже виконав дуже багато. Актори, яких він мріяв бачити в кіно, вже затверджені, тому переживати не було через що. Навіть майданчик вже встигли завершити. В один прекрасний день чоловік вирішує відправитися разом зі своїми друзями в бар для того, щоб трохи розслабитися після важкого тижня. За ніч він примудряється прогуляти всі гроші, які були виділені йому на зйомку. Усвідомити, що ж він накоїв, головному герою вдається лише вранці.

Ясна річ, що хлопець був в шоці від того, що він зробив, і як тепер розрулити цю ситуацію, він поки що не розумів. Вже завтра потрібно було виплачувати перші гонорари всім акторам, а в гаманці дуже мало. Назад дороги не було, саме тому представник чоловічої статі вирішується на відчайдушний крок, який допоможе йому закінчити розпочату справу. Цікаво, про що йде мова? Що ж такого зможе зробити цей горе продюсер?

Починайте дивитися фільм «Світ майбутнього» (2018) онлайн українською мовою і ви побачите, що ж вийде із цієї відвертої авантюри головного героя. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}