Месники 4: Завершення
  • CamRip 720p RU
  • 2019
+46 52
Рік2019
КраїнаСША
РежисерЕнтоні Руссо, Джо Руссо
В роляхКарен Гіллан, Чедвік Боузман, Себастьян Стен, Скарлетт Йоханссон, Кріс Хемсворт, Брі Ларсон, Кріс Еванс, Роберт Дауні мл., Джон Фавро, Еванджелін Ліллі
Тривалість3 год
Приховати

Месники 4: Завершення

Avengers: Endgame
Епічна битва ще не закінчена. Боротьба обов'язково продовжиться у фільмі «Месники 4: Завершення». Так, хлопці не очікували такого. Перед супергероями стояло непосильне завдання - зупинити збожеволілого монстра, який вірить, що він врятує Всесвіт, лише перебивши половину всього живого. На його думку люди й інші істоти розплодилися, тим самим отруюючи все навколо себе. Отримавши Рукавичку Нескінченності, він прирік людство на смерть.

І все ж залишилися ті, хто готовий боротися. Чорна Вдова і Кеп розбиті. Вони втратили друзів, родину. Їх просто не стало. Ще хвилину тому вони сміялися і розмовляли, а зараз перетворилися в пил. Товариші не повинні гинути марно. Необхідно зібрати всіх, хто вцілів і підготуватися. Танос зобов'язаний заплатити за свої злодіяння, але де знайти сили, щоб протистояти такому потужному ворогові. Вбивця не пошкодував улюблену доньку, принісши її в жертву.

Тим часом подорож Тоні Старка повільно й неминуче добігає кінця. Він один на кораблі, в космосі. Їжа закінчилася, як і вода. Залізна Людина передчуває свою смерть і тому намагається не думати про це. У його голові крутиться думка, що він так і не попрощався з коханою і друзями. Нехай між ними було багато недомовок і образ, проте вони пережили небувалі пригоди. Невже все так і закінчиться? А може знайдуться відчайдушні, здатні зупинити весь цей хаос?

УВАГА! Як тільки Фільм з'явиться в кращій якості, ми одразу ж оновимо його!


{changeskin}