Пригоди S Миколая
  • Анонс
  • 2018
+12 18
Рік2018
КраїнаУкраїна
ЖанрАнонс
РежисерСемен Горов
В роляхМаша Єфросиніна, Василь Вірастюк, Григорій Боковенко, Пшемислав Циприаньський, Максим Лучак, Іванна Бородай, Андрій Кронглевський, Віталій Ажнов, В'ячеслав Рак, Тетяна Лаврушко
Тривалість1 год 20 хв
Приховати

Пригоди S Миколая

Фільм «Пригоди S Миколая» перенесе нас на деякий час в Карпати, куди перебирається із галасливого міста сімейство Артема. Ще вчора рідня проживала в місті та вважало таке життя кращим. Зараз все кардинально змінилося. Тепер батьки мають намір виростити дитину в більш екологічному місці, де багато снігу і всюди розташовані ліси - відмінний варіант для цього. Комунікабельний хлопчисько відразу ж знайомиться з новими друзями і навіть знаходить пригоди. Справа в тому, що перед Днем Святого Миколая до юнака приходить сам Миколай. У нього є прохання для хлопчини і той, по своїй наївності, їх негайно виконує.

Якщо дивитися фільм «Пригоди S Миколая» онлайн, вийде упевнитися, що цим милим явищем виявляється звичайний злодій. Бандит розіграв дитину і тепер поспішає скоріше збути награбоване. Коли Артемко усвідомлює, що його обдурили, а якщо про це дізнаються батьки, то станеться справжня катастрофа. Аби не допустити подібного, юний хлопчик разом з новими друзями поспішає відшукати злочинця і повернути все награбоване додому.

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}