Ми
  • Анонс
  • 2019
+2 2
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерДжордан Піл
В роляхЕлізабет Мосс, Люпіта Ніонго, Ях'я Абдул-Матін II, Вінстон Дьюк, Анна Діоп, Кара Гейворд
Тривалість2 год
Приховати

Ми

Us
Подружжя Аделаїда і Гейб вирішують приємно провести вихідні. Разом з дітьми вони їдуть в мальовниче містечко, що славиться прекрасним пляжем і парком атракціонів. Там головні герої гостросюжетного фільму «Ми» онлайн орендують будинок, а день проводять з новими друзями. Для Аделаїди це хороша можливість забути про давню психологічну травму, яка до сих пір отруює її життя. Жінка страждає тривожним розладом - вона занадто боїться за своїх дітей. Згодом цей страх перетворився в манію.

Одного разу обстановка по-справжньому лякає: вночі з'являються дивні люди. Вони мовчки стоять біля будинку, в якому зупинилося сімейство. Щоб з'ясувати наміри цих дивних особистостей, Гейб виходить на вулицю. З цього моменту для героїв починається справжній кошмар. Озброєні гострими ножицями непрохані гості проявляють небачену агресію. Вони нападають на всіх, хто стоїть на шляху, і безжально розправляються з жертвами. Аделаїда розуміє, що тепер безпека дітей залежить лише від неї. Змучена власними страхами жінка кидає виклик кровожерливим незнайомцям. Чи зможуть герої врятуватися? Які відкриття чекають їх попереду? І ким насправді є психопати, котрі переслідують мирну сім'ю?

Відповіді на ці всі питання ви зможете побачити, якщо почнете дивитися фільм «Ми» (2019) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}