Гуцулка Ксеня
  • Анонс
  • 2019
+24 32
Рік2019
КраїнаУкраїна
ЖанрАнонс
РежисерОлена Дем’яненко
В роляхВарвара Лущик, Максим Лозинський , Олів’є Бонжур, Олег Стефан, Катерина Молчанова
Тривалість1 год 35 хв
Приховати

Гуцулка Ксеня

Багато років тому герої фільму «Гуцулка Ксеня» проживали в Україні. Їм подобалася ця країна і практично весь їх рід був жителями цих місць. Однак досить часто життя приносить безліч несподіваних поворотів і змушує людей залишати рідні краї в пошуках кращого життя.

Саме так доводиться діяти батькам хлопців. У пошуках постійного заробітку вони змушені зважитися на переїзд. Все, що їм залишається - відправитися в Сполучені Штати, де пропонують хорошу посаду. Час летить стрімко і після досягнення повноліття хлопці постійно думають про рідні місця. Пошуки других половинок призводять героїв в Україну, а саме в Карпати. На думку жителів Америки, саме тут проживають дами, з якими вони точно бажають пов'язати своє життя. Добравшись до потрібного міста, приїжджі красені поспішають обов'язково знайти своє щастя і відправитися додому вже з нареченими. Ось тільки залишається під великим питанням, чи вдасться це молодим людям, або ж бажанням не судилося здійснитися.

Запрошуємо дивитися фільм «Гуцулка Ксеня» (2019) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}