Велика афера у маленькому містечку
  • HD 1080p
  • 2016
0 0
Рік2016
КраїнаІталія
ЖанрКомедія
РежисерМассімо Гаудіозо
В роляхФабіо Воло, Сільвіо Орландо, Нандо Паоне, Карло Буччіроссо, Міріам Леоне, Джеа Мартіре, Марія Пайато, Франческо Де Віто
Тривалість1 год 37 хв
Приховати

Велика афера у маленькому містечку

Un paese quasi perfetto / Велика афера в маленькому місті
«Велика афера у маленькому містечку онлайн» розповідає про перетворення звичайної сільської людини в міську (і навпаки), що завжди привертало до себе увагу багатьох тисяч глядачів.

Головним героєм якого виявився естетичний хірург з самого Мілана. Ця людина вважається вельми популярним фахівцем в улюбленому місті, тому він не відмовляє собі в різних благах цивілізації і завжди оточує себе виключно красивими і багатими людьми. Але одного разу доля мимоволі закине його в те невелике провінційне містечко, яке розташоване в Доломітових Альпах. Тут вже давно немає ніяких робочих місць, тому жителі містечка намагаються втекти звідси в пошуках кращого майбутнього. Але незабаром саме тут відкриється невелика фабрика, для атестації та запуску робочого процесу якої необхідний штатний лікар. І так співпало, що єдиним кандидатом на цю вакансію виявляється саме лікар з Мілана, для якого робота і життя в такому місці - це найгірший кошмар. Це означає, що тепер жителям провінційного містечка доведеться переконати лікаря в зворотному і довести йому, що це місце є істинним раєм на землі.

Фільм «Велика афера у маленькому містечку» (2016) рекомендуємо дивитись із українським перекладом цінителям легких та смішних комедій. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}