Батьки легкої поведінки
  • HD 1080p
  • 2018
+5 5
Рік2018
КраїнаСША
ЖанрКомедія
РежисерФред Вульф
В роляхСальма Гайєк, Алек Болдуін, Бріджет Мойнехен, Джо Манганьєлло, Бен Платт, Тріт Вільямс, Саша Мітчел, Джим Гаффіган, Олівія Луккарді, Аймі Маллінз
Тривалість1 год 36 хв
Приховати

Батьки легкої поведінки

Drunk Parents
Фільм «Батьки легкої поведінки» онлайн - сімейна комедія американського виробництва, головні ролі в якій виконали популярні голлівудський актори - Алек Болдуін і Сальма Гайєк. Картина розповість про розкішне життя завидного сімейства Тігартенсів, які вже не один рік є прикладом для наслідування.

Сімейство живе в розкішному особняку, відвідує найдорожчі ресторани і намагається дати своїй дочці все, про що вона може мріяти. Вони стали прикладом справжньої американської сім'ї і об'єктом заздрощів з боку оточуючих. Незабаром їх доньці належить вступати до коледжу. Турботливі батьки готові відправити своє чадо в один із найпрестижніших навчальних закладів країни. Молода дівчина вже зібрала речі, гроші на навчання перераховані на рахунок закладу. Але незабаром з'ясовується, що сімейство збанкрутувало. Без копійки за душею, розгублене подружжя намагається уникнути розголосу і зберегти свій статус. Щоб заробити грошей на життя, пара відкриває закритий аукціон дорогих речей в своєму підвалі.

Запрошуємо дивитися фільм «Батьки легкої поведінки» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}