Суспірія
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаІталія, США
РежисерЛука Гуадан'їно
В роляхДакота Джонсон, Тільда Свінтон, Доріс Хік, Малгоша Бела, Хлоя Грейс Морец, Ангела Вінклер, Ванда Капріоло, Алек Век, Джессіка Батю, Олена Фокіна
Тривалість2 год 32 хв
Приховати

Суспірія

Suspiria
Героїня фантастичного фільму жахів «Суспірія онлайн» - молода дівчина на ім'я Сьюзі. Американка за походженням, вона приїжджає до Берліна, щоб вступити на навчання до найпрестижнішої танцювальної школи Німеччини. Учні тут не просто вчаться, а й живуть в інтернаті. Батьків їм замінюють педагоги. Потрапити в цю школу вважається великою удачею. Але талант і працездатність Сьюзі допомагає їй обійти конкурентів, стати студенткою і потрапити в клас до цієї легенди балету пані Блан. Дуже швидко Сьюзі освоюється в новій обстановці і навіть знаходить подругу - дівчину на ім'я Патриція.

Але незабаром навколо героїні починають відбуватися дивні речі. Спочатку безслідно пропадає Патриція, а викладачка й інші дівчатка починають поводитися вкрай дивно. Голову Сьюзі переповнюють похмурі думки, які поступово починають зводити її з розуму. Вона приходить до висновку про те, що стане наступною жертвою, якщо не розгадає таємницю танцювальної академії, що зберігається в стінах всі роки її існування. Але прокляття - річ не тільки незрозуміла, але і вкрай небезпечна. І Сьюзі в пошуках секретів будівлі ще потрібно примудритися залишитися в живих.


{changeskin}