Нас не наздогнати
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаФранція
ЖанрДрама
РежисерМарі Мондж
В роляхТахар Рахім, Стейсі Мартін, Брюно Волковіч, Карім Леклу, Жан-Мішель Коррейя, Анрі-Ноель Табарі, Джонатан Кузіні, Роман Коссовскі, Алассан Траоре
Тривалість1 год 47 хв
Приховати

Нас не наздогнати

Joueurs
Божевільні знайомства в психологічній драмі «Нас не наздогнати онлайн» француженки Марі Монджой переростають в пристрасть - таку різну і всеохоплюючу. Героїня зірки епопеї «Німфоманка» Стейсі Мартін познайомилася з хлопцем, про який можна тільки мріяти. Абель - талант, майстер, чудо. Неймовірний в ліжку і за його межами. У нього дві залежності - гра і жінки. Елла до зустрічі з ним і не підозрювала, що вона така простачка - нове знайомство змінило в житті дівчини буквально все. Вона довірилася коханцеві і потонула в потоці адреналіну.

Підпільний світ рулетки і карткових столів зводить її з розуму і підживлює все сильніше залежність. Молода жінка занурюється у всесвіт небезпеки, адреналіну і величезних ставок. Екскурсію веде досвідчений фахівець - її новий чоловік, який знає всі закутки, в яких приховані щедрі дози заборонених емоцій і почуттів. Якщо зроблена ставка, все інше вже не важливо - дві їх пристрасті змішалися у вибухонебезпечний коктейль.

Фільм «Нас не наздогнати» стане гарним подарунком для чудового вечора всім любителям жанру драма, який можна дивитись в українському перекладі на нашому сайті. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}