Не хвилюйся, він далеко не піде
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаФранція, США
РежисерГас Ван Сент
В роляхХоакін Фенікс, Джона Гілл, Руні Мара, Джек Блек, Тоні Грінхенд, Бет Дітто, Марк Веббер, Ронні Адріан, Кім Гордон, Удо Кір
Тривалість1 год 53 хв
Приховати

Не хвилюйся, він далеко не піде

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Біографічна драма «Не хвилюйся, він далеко не піде онлайн» розповідає про пригоди хлопця, який нелюдськими зусиллями намагається стати на ноги. Розповісти про божевільні труднощі з гумором добре вдається режисерові Гасу Ван Сенту, який також попрацював і над сценарієм картини.

Така доля надихне кого завгодно - дивлячись на закутого в гіпс, із гвинтами та іншими страшними пристосуваннями, будь-яка людина визнає свої проблеми нісенітницею. Молодий карикатурист Джон Каллахан до всього ставився з іронією - можливо, це допомогло боротися з наслідками автомобільної катастрофи. Видалений з гори понівеченого металу, хлопець вийшов з коми і за підтримки коханої жінки та друзів відправився підкорювати «захмарні» висоти - триматися на ногах, довіряти почуттям, приймати елементарні чудеса життя.

Фільм «Не хвилюйся, він далеко не піде» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом, саме ця кінострічка стане гарним подарунком всім прихильникам зворушливих та іронічних драм.


{changeskin}