Шахрайки
  • HD 1080p
  • 2019
+31 47
Рік2019
КраїнаСША
РежисерКріс Еддісон
В роляхЕнн Гетевей, Ребел Вілсон, Тім Блейк Нельсон, Інгрід Олівер, Алекс Шарп, Міна Раянн
Тривалість1 год 34 хв
Приховати

Шахрайки

The Hustle / Nasty Women
У центрі сюжету комедійного фільму «Шахрайки» онлайн знаходяться дві аферистки, які грішать підробками з метою заволодіння коштами своїх жертв. Перша героїня сповідує більш витончені способи досягнення мети. Вона присвячує багато часу розробці плану, а потім з несамовитою зухвалістю одурманює жертву своїм шармом. Друга дівчина не любить сильно напружуватися, через що її цілями стають люди з відносно невеликим достатком. Одного разу шляхи героїнь перетинаються: їх жертвою стає один і той же чоловік - мільйонер, який живе в Кремнієвій долині.

В один прекрасний момент одна з них виступила з пропозицією влаштувати справжній батл, в ході якого кожна зможе довести власну перевагу, а переможена буде змушена покинути елітне місто і відправитися на пошуки іншого заробітку. Для професійної шахрайки не склало особливих труднощів обчистити довірливого хлопчину, але дівчата не збиралися ділити перемогу. Кожна хотіла стати першою і можливо отримати не тільки його стан, а й серце молодого красеня. Починається справжнісінька битва, де немає правил, а переможець тільки один, ніхто не поступиться суперниці, навіть якщо доведеться зрадити подругу.

Рекомендуємо дивитися фільм «Шахрайки» (2019) українською мовою онлайн кожному любителю легких, веселих та неймовірно захоплюючих комедій, під час перегляду яких можна гарно відпочити. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}