Холодна помста
  • Анонс
  • 2019
+2 8
Рік2019
КраїнаСША, Великобританія, Канада, Норвегія, Франція
ЖанрАнонс
РежисерГанс Петтер Моланд
В роляхЛіам Нісон, Лора Дерн, Еммі Россам, Том Бейтман, Вільям Форсайт, Джулія Джонс, Доменік Ломбардоззі, Елісія Ротару, Рауль Трухільо, Алекс Пауновіч
Тривалість2 год
Приховати

Холодна помста

Cold Pursuit
«Холодна помста онлайн» розповідає про добропорядного сім'янина, який є справжнім надбанням північного містечка. На плечах Нельса тримається добробут громади. Щодня досвідчений «Снігоприбиральник» приступає до розчищення життєво важливих міських артерій - трас і вуличок. Сусіди вдячні чоловіку за його важку працю. Його цінують настільки, що визнають почесним громадянином. Одного разу улюбленець місцян стає жертвою злої долі. Син благородного глави сімейства гине від тортур, учинених поплічниками наркобарона. Невтішні батьки не уявляють майбутнього без посмішки хлопчини, який не встиг вдосталь надихатися пригодами і власною молодістю.

Трагедія змінює законослухняного батька. Відтепер розлюченому чоловіку нічого втрачати. Мисливські навички є ефективним знаряддям в руках месника. Новачок швидко збирає відомості про заклятих ворогів. Тепер кривдники дорого заплатять за передсмертні муки загиблого хлопця. Головною метою мисливця на снігоочисній машині стає Вікінг - ватажок впливового місцевого синдикату. Переслідувач заганяє мафіозі в глухий кут і хоче розправитися з лютим лідером. Пастка для злочинців спрацьовує чітко, але месник збирається довести до кінця зловісне починання.

Фільм «Холодна помста», або ж «Снігоприбиральник / Снігоочисник» пропонуємо дивитись в українському перекладі. Захоплююча історія, яка не дасть вам нудьгувати від самого початку до останніх хвилин кінофільму. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}