Інтерв'ю з Богом
  • HD 1080p
  • 2018
+24 24
Рік2018
КраїнаСША
РежисерПеррі Ленг
В роляхБрентон Туейтс, Девід Стретейрн, Яель Гробглас, Хілл Харпер, Чарлбі Дін Крік, Боббі Ді Чікко, Міган Кімберлі Сміт
Тривалість1 год 36 хв
Приховати

Інтерв'ю з Богом

An Interview with God
«Інтерв'ю з Богом онлайн» - детективна драма, в центрі подій якої виявляється перспективний молодий журналіст на ім'я Пол. Професія, яку він вибрав, дійсно стала його покликанням. Він без кінця їздить по світу, вишукуючи цікаві сюжети для своїх репортажів. Йому доводиться розмовляти з різними особистостями, причому кожне інтерв'ю він підносить настільки незвично і з родзинкою, що дуже скоро стає відомий широкому колу публіки. Але одного разу в житті Пола відбувається подія, яка докорінно змінює його погляди і переконання.

Виконуючи завдання керівництва, Пол приїжджає до військової частини на похорон військовослужбовців. Випадково йому на очі трапляються вкриті за завісою тіла молодих солдат, знівечених до невпізнання. Цей момент змушує журналіста задуматися про своє існування і про те, яке місце він займає в цьому суспільстві. Всі його проблеми на тлі смерті молодих хлопців здаються йому тепер дрібними і незначними. Саме в цей момент Пол зустрічає дивного чоловіка, який ставить його перед фактом, що саме він і є Творцем. Після розмови з ним Пол розуміє, що зустрів справжнього генія, який всього за годину зумів довести йому, що зміни на краще в житті журналіста неминучі.


{changeskin}