Народження зірки
  • HD 1080p
  • 2018
-2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерБредлі Купер
В роляхЛеді Гага, Бредлі Купер, Сем Елліотт, Дейв Шапелл, Ентоні Рамос, Бонні Соммервіль, Ендрю Дайс Клей, Майкл Харні, Д. Дж. Пірс, Вілльям Беллай
Тривалість2 год 15 хв
Приховати

Народження зірки

A Star Is Born
Суперництво і почуття заздрості можуть виникнути навіть між закоханими. У фільмі «Народження зірки онлайн» талановитий музикант, який збирає натовпи фанатів, починає відчувати, як його популярність і слава зникають. Це відбувається непомітно, поступово, немов невдачі підкрадаються за спиною, щоб нанести свій останній удар. Він звик бути першим, багато для цього працював і не бажав повторити долі багатьох артистів, які опинилися у повному лайні в кінцевому результаті.

Джексон Мейн домігся популярності завдяки глибокому голосу. Він виконував кантрі. Чарівність, шарм, брутальна зовнішність зробили його улюбленцем жіночих сердець. Його концерти проходили завжди насичено. Однак з часом він втратив увагу публіки, і розумів це. Пляшка міцного віскі не приносила полегшення.

Одного разу він познайомився зі скромною молодою співачкою Еллі. Вона була сором'язлива, боялася сцени, але володіла приголомшливими можливостями. Між ними закрутився роман. Досвідчений Джек підказував їй, допомагав подолати комплекси, малював прекрасне майбутнє. Незабаром Еллі заспівала, і обзавелася купою шанувальників. Дівчина була затребувана, але Мейн раптом відчув ревнощі. З цієї причини вони зазнають серйозних труднощів.

Фільм «Народження зірки» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом кожному шанувальнику цікавих музичних фільмів заснованих на реальних подіях. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}