Король Лев
  • Анонс
  • 2019
+27 33
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерДжон Фавро
В роляхДональд Гловер, Джеймс Ерл Джонс, Біллі Айкнер, Сет Роген, Джон Олівер
Тривалість-
Приховати

Король Лев

The Lion King
Всіх жителів африканської савани очікує святкування великої події: в їх справедливого і мудрого правителя, Льва Муфаси і його граціозної дружини Сарабі нарешті народжується довгоочікуваний спадкоємець. Щасливі батьки нарікають малюка Сімба. Саме йому судилося стати наступним володарем усіх звірів.

Однак далеко не всім з численного населення Прайда звістка про народження королівського наступника принесло радість... Заздрісний молодший брат Муфаси, підлий Шрам, сподіваючись загарбати трон до своїх лап, був дуже незадоволений появою на світ племінника. І поки турботливий Муфаса в пригодницькому фільмі «Король Лев» навчає життя свого непосидючого і веселого синочка, його хитрий братик зайнятий створенням підступного плану, мета якого - позбавитися не тільки від принца, а й від його батька.

Змовившись з гієнами, Шрам із їхньою допомогою заманює Муфаса і його сина в пастку, вибратися живим з якої було призначено лише Сімбі. Щоб довести розпочате до кінця, владний дядько звинувачує Сімбу в загибелі Короля, посприявши його вигнанню. Від неминучої смерті далеко від рідних малюка рятує Пумба і його друг Тімон. Вони вирішують дати притулок маленькому левеняті та стають йому хорошими друзями. Однак через деякий час змужнілому Сімбі буде необхідно згадати все, чому так старанно вчив його тато. Йому незабаром доведеться повернутися додому і відновити справедливість, щоб довести всім мешканцям савани, що він є таким же чесним і благородним правителем, як і його загиблий батько.

Рекомендуємо дивитися фільм «Король Лев» (2019) в українському перекладі всім шанувальникам оригінальної версії фільму. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}