Годзілла 2: Король Монстрів
  • Анонс
  • 2019
+8 8
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерМайкл Догерті
В роляхМакс Боренштейн, Майкл Догерті, Зек Шілдс
Тривалість2 год 10 хв
Приховати

Годзілла 2: Король Монстрів

Godzilla: King of Monsters
Крипто-зоологічному агентству «Монарх» довго доводилося виконувати секретну роботу - співробітники цієї організації роками були змушені стримувати величезну руйнівну силу справжніх господарів Землі, якими є насправді зовсім не люди, а монстри гігантських розмірів. Вони тисячі років були приховані від людського ока, а припущення про те, що вони все-таки існують, завжди сприймалися як вигадка. Однак над планетою, яку людство звикло вважати своєю власністю і нещадно використовувати її ресурси, нависає загроза знищення, і відповідно, всім її мешканцям загрожує повне вимирання.

Щоб зупинити запущений процес руйнування, працівники установи вирішують відшукати тих істот, які давно вважалися міфічними і в їх існування мало хто вірив - справжніх власників планети, титанів. Але в фантастичному фільмі «Годзілла 2: Король Монстрів» після свого пробудження кожен з воскреслих гігантів намагається довести свою перевагу і продемонструвати неймовірну силу і міць. Між величезними фантастичними хижаками почалася запекла боротьба за першість, що ставить під загрозу життя мільйонів людей. На захист Землі та її мешканців знову стає легендарний Годзілла, якому належить битися з величезними монстрами-гігантами - Мотря, Роданом і триголовим чудовиськом Кінг Гідори, повсталими проти ящера.

Людству, яке виявиться безсилим проти величних чудовиськ, які здавалися раніше лише породженням фантазії і стародавніх міфів, залишається тільки спостерігати за боєм і постаратися не загинути під час їх відчайдушних сутичок. Тому без сумніву запрошуємо Вас дивитися фільм «Годзілла 2: Король Монстрів» (2019) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}