Люди Ікс: Темний Фенікс
  • Анонс
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерСаймон Кінберг
В роляхСофі Тернер, Джессіка Частейн, Дженніфер Лоренс, Джеймс Макевой, Еван Пітерс, Майкл Фассбендер
Тривалість2 год
Приховати

Люди Ікс: Темний Фенікс

X-Men: Dark Phoenix
Кінокомпанія Марвел не перестає дивувати свого глядача. Дії в картині повертаються до початку епохи Ікс, до перших обдарованих людей зі школи доктора Ксавьера. А саме до відважної Джин Грей. Вона завжди була незадоволена дискримінацією мутантів, так як сама є такою. Вона безстрашно брала участь в різних мітингах і протестах, які закликають до рівності прав особливих істот. Вона активно відстоювала свою ідею і не соромилася дати відсіч правоохоронним органам. Частенько дівчина потрапляла за ґрати через свій бунтівний характер. Але це не зломило її, а зробило лише сильнішою.

Імпульсивній особі пощастило познайомитися з професором Чарльзом. Він унікальна людина, яка змогла здійснити безліч наукових відкриттів. Дуже дивно, що раніше вона про нього нічого не чула. Вчений досить знаменитий в колі мутантів. Особливо, завдяки тому, що почав створювати команду людей з надздібностями. Джин приєдналася до групи і незабаром стала її ватажком в боротьбі за справедливість. Але все змінилося в одну мить. Після того як героїня перетворилася в Темного фенікса.

Рекомендуємо дивитися фільм «Люди Ікс: Темний Фенікс» (2018) в українському перекладі всім шанувальникам оригінальної версії фільму. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}