Хеллбой
  • Анонс
  • 2019
+4 4
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерНіл Маршалл
В роляхДевід Харбор, Мілла Йовович, Іян Макшейн, Саша Лейн, Деніел Де Кім, Пенелопа Мітчелл, Софі Оконедо
Тривалість2 год
Приховати

Хеллбой

Hellboy / Хеллбой: Відродження кривавої королеви
Одного разу на Землі з'явився індіанець диявол в образі маленького хлопчика. Дитина росла і виховувалась серед людей, а подорослішавши, стала служити добру.

Разом з командою супергероїв безстрашний Хеллбой бився зі злими силами і рятував світ від руйнування. Не раз він доводив свою відданість справі, демонструючи добрі наміри по відношенню до людей. Однак ще є ті, хто не сприймає Хеллбоя як союзника. Останні події кардинально змінили його життя. Хлопець врятував красуню Еліс з ув'язнення, а закохавшись у дівчину, вирішив одружитися. Незабаром вона подарувала чоловікові двох чарівних малят. Несподівано Хеллбой дізнається про відродження Німуе - злісної дружини міфічного чаклуна Мерліна. Жінка захоплювалася чорною магією, тому мала неймовірні здібності. Не зумівши впоратися з чаклунськими чарами, вона зійшла з розуму в спробі підкорити своїй волі весь світ. Тоді план Німуе був зруйнований: чаклунку стратили. Через деякий час відьма змогла переродитися в Криваву королеву, яка мріяла помститися за власну смерть. Хеллбою належить відправитися в Англію, щоб битися з нею і врятувати планету від чергового апокаліпсису. Чи зуміє він упоратися із цією місією?

Все це ви зможете побачити, якщо почнете дивитися фільм «Хеллбой» (2019) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}