Містер Лінк: Загублена ланка еволюції
  • Анонс
  • 2019
+8 10
Рік2019
КраїнаСША, Канада
ЖанрАнонс
РежисерКріс Батлер
В роляхГью Джекман, Зої Салдана, Тімоті Оліфант, Емма Томпсон, Метт Лукас
Тривалість1 год 34 хв
Приховати

Містер Лінк: Загублена ланка еволюції

Missing Link
Мульфільм «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» онлайн розповідає глядачам про сера Лайонелла Фрості. Він - дуже допитливий і впевнений в собі чоловік. Лайонелл переконаний, що він є міфологічним дослідником, який намагається розшукати інформацію про дивні створіння, яких не зможуть побачити звичайні люди. Але ось тільки пізнання цієї людини в науці не блищать своєю фундаментальністю. Тому його співробітники не можуть повністю розібратися в поставленому питанні, коли головний герой заявив, що йому вдасться відшукати той самий упущений елемент в історії людської еволюції.

Сутичка вчених поступово переростає в сварку, яку сам опонент веде в дуже різкому темпі, чим дуже гнівить своїх співробітників. Старі професори навідріз не вірять, що небачені людству предки могли взагалі колись існувати. Але Фрост - людина слова. Він завжди буде докладати всі свої зусилля, щоб довести, що на планеті Земля є той єдиний підвид, якого ще ніхто не бачив. Дуже скоро ця експедиція потрапить в одне з найбільших відкриттів світової науки. Поневіряння по глухим лісовим масивам приносять свої плоди. Таємничу істоту було знайдено.

Звірові дуже не вистачає комунікації зі своїми родичами. Є чутки, що у знаменитій Шангрі-Ла існують подібні створення. У Аделіни Фортнайт є карта, за допомогою якої герою потрібно буде розгадати секрет цих місць. На кожному кроці героїв чекає небезпека, і вони вже давно шукають пригоди, з якими їм доведеться впоратися. Запрошуємо вас дивитися мультфільм «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» (2019) українською мовою онлайн. Бажаємо вам приємного перегляду.

Мультфільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}