За п'ять кроків до кохання
  • Анонс
  • 2019
+2 4
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерДжастін Бандоні
В роляхКоул Спроус, Хейлі Лу Річардсон, Клер Форлані, Парміндер К. Награ, Мойзес Аріас, Емілі Бальдоні
Тривалість1 год 56 хв
Приховати

За п'ять кроків до кохання

Five Feet Apart
Наскільки важливі дотики в романтичних стосунках? Точну ступінь їх впливу можна з'ясувати лише в тому випадку, якщо позбавити закоханих можливості торкатися один одного. Таке випробування випадає на долю Уїлла і Стелли, які опинилися в нетиповій і вкрай непростій ситуації. Вони страждають на кістозний фіброз. Звучить загрозливо, на ділі - ще гірше. Головні герої кінострічки «За п'ять кроків до кохання» онлайн не можуть підходити до інших людей ближче, ніж на один метр. В іншому випадку може статися небажаний обмін патогенною флорою, простіше кажучи, бактеріями. Якщо це трапиться, донорські легені, завдяки яким Стелла і Уїлл продовжують жити, перестануть функціонувати.

Познайомившись в лікарні, хлопець і дівчина відразу ж закохуються одне в одного. Окрилені світлими почуттями, на якийсь час вони забувають про всі проблеми. Але потім герої повертаються в несправедливу й жорстоку реальність, де немає можливості відчути навіть подих коханої людини, не кажучи вже про дотики. Незважаючи на нездоланні перешкоди, Стелла не поспішає проганяти думки про коханого, та й сам хлопець готовий на будь-які позбавлення заради їхнього кохання. Як довго герої зможуть дотримуватися головної умови?

Це справжня історія кохання, що стала бестселлером. Тому без вагань запрошуємо дивитися фільм «За п'ять кроків до кохання» (2019) українською мовою онлайн на нашому сайті. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}