CSI: Маямі / Місце Злочину: Маямі
  • 10 сезон
+28 30
Рік2002
КраїнаСША
РежисерSam Hill, Джо Чаппелль, Scott Lautanen
В роляхДевід Карузо, Емілі Проктер, Адам Родрігес, Рекс Лінн, Джонатан Того, Eva LaRue
Тривалість43 хв
Приховати

CSI: Маямі / Місце Злочину: Маямі

CSI: Miami
Туристи з усіх куточків планети прибувають в теплий сонячний Майамі, щоб насолодитися прекрасним відпочинком на будь-який смак і гаманець. Але героям кримінального серіалу «CSI: Маямі» відпочинок на білосніжних пляжах в комфортних шезлонгах під яскравим сонцем тільки сниться, адже вони зайняті роботою з ранку до ночі. Коли в ході розслідування злочину поліція заходить в глухий кут, то настає черга роботи професійної команди криміналістів під керівництвом лейтенанта Гораціо Кейна.
Саме цим фахівцям належить розслідувати вкрай заплутані злочини. Завдяки новітнім технологіям лабораторії, а також особливому складу мислення, фахівці своєї справи розкривають навіть самі загадкові вбивства на території Майамі. А паралельно з роботою проходить особисте життя співробітників відділу, яка не обходиться без злетів і падінь.
Подобаються детективні трилери серії CSI? Тоді запрошуємо дивитися серіал «CSI: Маямі / Місце Злочину: Маямі» (2002) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 сезони українською мовою онлайн. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}