Холмс і Ватсон
  • Субтитри
  • 2018
+2 6
Рік2018
КраїнаСША
РежисерЕтан Коен
В роляхВілл Феррелл, Келлі Макдоналд, Рейф Файнс, Джон К. Рейлі, Ребекка Холл, Лорен Лапкус, Ноа Джуп, Х'ю Лорі, Пем Ферріс, Стів Куген
Тривалість1 год 30 хв
Приховати

Холмс і Ватсон

Holmes & Watson
Найвідоміший і знаменитий детектив усіх часів і народів завжди розкриває заплутані і складні злочини. Геніальний детектив Шерлок Холмс і його кращий друг доктор Ватсон завжди в центрі захоплюючих випробувань. Подорожуючи по країні, вони розкривають різні події. До кожного злочину вони підходять з інтелектуальним методом та індивідуальним підходом. Інтуїція і дедуктивний підхід тільки доповнюють кмітливость героїв.

Шлях Холмса і Ватсона в цьому фільмі складний. Зараз їм протистоїть справжній геній злочинного світу - професор Моріарті. На місці злочину, злочинець ніколи не залишає жодної зачіпки і доказів. Через це шанси знайти його зводяться до нуля. Головні герої тривалий час відстежують кожен крок професора, щоб вивести його на чисту воду. Але професор діє методично і безпомилково. Будь-який підхід детективів заходить в глухий кут, і професору знову вдається вийти сухим з води. Холмсу і Ватсону необхідно придумати настільки геніальний і хитрий план, щоб сам Моріарті не зміг передбачити хід подій.

Запрошуємо дивитися фільм «Холмс і Ватсон» (2018) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}