Влада
  • HD 1080p
  • 2018
+4 6
Рік2018
КраїнаСША
РежисерАдам МакКей
В роляхЕмі Адамс, Крістіан Бейл, Сем Рокуелл, Стів Карелл, Шей Вігем
Тривалість2 год 12 хв
Приховати

Влада

Vice
«Влада онлайн» - біографічна історична драма, головним героєм якої став один з найвпливовіших людей в США 2000-х років. Діка Чейні в вузьких колах називали «сірим кардиналом». Втім, з цим навряд чи хтось сперечатиметься. В юності майбутній політик і бізнесмен не відрізнявся зразковою поведінкою. Він двічі був засуджений за водіння автомобіля в нетверезому стані та уникнув служби у В'єтнамі, остаточно закривши питання з армією в 26 років, коли у Чейні вже з'явилися діти. Але, маючи дивовижний дар переконання, він зміг привернути увагу впливових людей і згодом міцно влаштувався в президентській адміністрації.

Кар'єра Чейні пішла в гору після того, як амбітному і хитрому чоловіку Джордж Буш молодший, щойно вступив на посаду президента, запропонував очолити велику нафтову корпорацію. Чейні погоджується, але ставить умову про розширення власних повноважень. Завдяки цьому корпорація отримує контракт на нафтовидобуток в окупованому Іраку. Немає потреби нагадувати, що саме Чейні був в числі тих, хто лобіював бойові дії США на Близькому Сході, що звичайно ж не зробило йому честі, як публічній людині. Але Дік домігся свого. Він став справжнім ляльководом американської політики, і мало хто уявляв справжні маштаби його влади і впливу.

Фільм «Влада» буде цікаво дивитись в українському перекладі всім шанувальникам історичних фільмів заснованих на реальних подіях. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}