Покемон детектив Пікачу
  • Анонс
  • 2019
+34 38
Рік2019
КраїнаЯпонія, США
ЖанрАнонс
РежисерРоб Леттерман
В роляхРайан Рейнольдс, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Білл Найі, Джастіс Сміт, Кен Ватанабе, Рита Ора
Тривалість-
Приховати

Покемон детектив Пікачу

Pokémon Detective Pikachu
Сюжет мультфільму «Покемон Детектив Пікачу» розгортається навколо дивного покемона і його пригод у всесвіті, де подібні йому істоти уживаються поруч з людьми. Він наділений надзвичайними здібностями, на зразок електричного розряду струму, але що важливіше в цій реальності улюбленець мільйонів справжній таємний агент.

Чудовий розум, прекрасна пам'ять поряд з приголомшливою логікою. Всі ці навички герой успішно використовує в затриманні злочинців і в розслідуваннях справ. Ось тільки ніхто, в буквальному сенсі, не розуміє цього видатного детектива, крім Гаррі Гудмана, який також спеціалізується в розкритті злочинів. Але той з недавніх пір пропав за досить дивних обставин. Його син, молодий хлопчина на ім'я Тім вирішує власноруч взятися за пошуки і відшукати свого зниклого батька. Однак юнак ніяк не очікував, що на допомогу йому прийде добрий друг батька - Пікачу. З'ясовується, що Тім володіє тим же незвичайним талантом, що і його батько. Він може спілкуватися з цим особливим покемоном, поки інші люди чують лише повторювані звуки «піку-піку».

Разом ці двоє вирушають слідами Гаррі, зустрічаючи різних створінь на своєму шляху. Герої ще не знають, що їм належить запобігти жахливої змови і зберегти мирне співіснування двох різних видів. Запрошуємо дивитися анімаційний фільм «Покемон детектив Пікачу» (2019) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Фільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}